Victor & Rolf: Spicebomb

Je kan als liefdevol vriendinnetje natuurlijk niet achter blijven als je van je vriend een lekker parfum cadeau krijgt voor Valentijnsdag. Vandaar dat hij van mij ook een nieuw parfum heeft gekregen. Namelijk Spicebomb van Victor & Rolf. Ook die wil ik graag met jullie delen, want niet alleen hij wordt er blij van, maar ik ook!

thumb_Viktor_Rolf_Feature2_1024

bron

Victor & Rolf hebben elkaar ontmoet op de kunstacademie in Arnhem. Daar ontstond hun vriendschap en werd de basis gelegd voor hun jarenlange samenwerking. Ze hebben al heel veel bijzondere en extravagante kleding collecties ontworpen en zijn bekend over de hele wereld. Maar ze ontwerpen niet alleen mooie kleding, ook hun parfums zijn populair bij zowel mannen als vrouwen.

thumb__MG_0708_1024

In een parfumerie ruik je meestal zoveel parfums door elkaar dat je op een gegeven moment niet meer weet wat je nou lekker vond ruiken en wat niet. Ik was deze keer op zoek naar iets anders. Niet een standaard parfum, maar iets bijzonders. Ik spoot Spicebomb op een kaartje en was gelijk geïntrigeerd. Toch durfde ik het niet aan met een neus vol parfum. Het kaartje stopte ik weer in mijn jas en ik ging weer verder met boodschappen doen. Eenmaal thuis viel het kaartje weer uit mijn jas en na nog een keer snuffelen wist ik het zeker: dit wordt ‘m!

thumb__MG_0721_1024

thumb__MG_0717_1024

De naam van dit parfum zegt al heel erg veel. Het is echt een explosie van geuren die je ook in je kruidenrekje kunt vinden. Maar dan een stuk lekkerder natuurlijk. Het is bijzonder, niet standaard en ik denk ook niet dat het een parfum is voor iedereen. Je moet er van houden. (Het is trouwens een eau de toilette en niet een parfum. Maar parfum bekt nou eenmaal lekkerder, dus dat blijf ik lekker volhouden.)

De mannen omschrijven zelf dit parfum als een geur explosie van oriëntaalse, pittige en houtachtige noten. Spicebomb heeft twee kanten. Een vurige kant met noten als chili, saffraan, leer, tabak en vettiger. Maar er is ook een explosieve kant met noten van bergamot, roze peper en Elemi hars.

thumb__MG_0719_1024

Het flesje moet een granaat voorstellen en er is ook een ‘trekker’ die je los moet halen. Dan pas kan je het parfum gebruiken. Op de foto is dat het deel waar je het V&R logo op ziet staan. Ik vind dit leuk bedacht. Zo krijg je nog meer het gevoel van een granaat. De naam van dit parfum, de vormgeving en hoe het ruikt doet de naam Spicebomb eer aan!

thumb__MG_0714_1024

Ik vind dit echt één van de lekkerste geuren voor mannen die ik ooit heb geroken. Stiekem spuit ik zelf ook wel is een beetje op mijn pols, gewoon om af en toe de snuffelen. Het is heel bijzonder, sterk, kruidig en niet zo standaard. Je kan er aan blijven ruiken zonder dat het verveelt. Wat dat betreft ben ik blij dat mijn vriend dit parfum al elke dag heeft gedragen sinds hij het heeft gekregen.

Dit parfum is wat mij betreft een aanrader om te geven aan je geliefde. Je moet wel even zelf goed gaan ruiken in een parfumerie, want ik denk niet dat iedereen het lekker vindt. Er is naast het eau de toilette ook een deostick, een aftershave balsem en een showergel te verkrijgen van Spicebomb.

Het parfum is verkrijgbaar bij de parfumerie. Voor Spicebomb 50 ml. betaal je €60,- er is ook een variant van 90 ml. verkrijgbaar voor €81,- en één van 150 ml. voor €99,-

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x

 

Ook leuk om te lezen: