Wel of niet door met bloggen!?

Ben ik weer! Zoals de titel doet vermoeden wil ik jullie middels dit artikel even op de hoogte brengen van mijn blog plannen. Ben je benieuwd, kijk dan gauw verder!

Zoals jullie de laatste tijd vast gemerkt hebben zijn er geen artikelen meer van mij verschenen op mijn site.
Dit had 101 redenen maar de voornaamste was dat ik voor mijzelf soms de druk te hoog leg. Alles moet altijd het liefst perfect. Mijn werk als leerkracht, maar ook mijn blog. Daardoor raakte ik het plezier een beetje kwijt. Eigenlijk ontzettend jammer, want ik begon juist met bloggen omdat ik het zo leuk vind!

Na een half jaartje pauze begint het toch weer te kriebelen. Ik heb nog steeds een enorm lange lijst met artikelen die ik wil schrijven en een bak vol make-up producten die wachten om gefotografeerd te worden. Ik ga dan ook weer rustig aan beginnen met bloggen. Zoals ik in mijn allereerste artikel al schreef: gewoon omdat ik het leuk vind. Het is niet zo dat er op vaste dagen een artikel online zal verschijnen. De ene week zullen het er dan ook wat meer zijn dan de andere week. Maar ik ga wel weer lekker beginnen!

Hopelijk lees je weer mee!

Ik ben ook te volgen op onderstaande kanalen.

Instagram
Facebook
Twitter

Liefs,

Maaike –x

Ook leuk om te lezen: