Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow palette review

Zoeva is een Duits merk met een online webshop. Alles wat met make-up te maken heeft kan je daar kopen. Ze hebben geweldig goede kwasten, mooie lipsticks en prachtige oogschaduw paletten. Van die laatste categorie wil ik je er vandaag één van dichtbij laten zien.

thumb_IMG_4634_1024

Het Cocoa Blend palette is verpakt zoals ik dat gewend ben van de oogschaduw paletten van Zoeva. Een plat, karntonnen doosje met daarin het echte palette (ook van karton) met een magnetische sluiting. De bovenkant van dit palette is gedecoreerd met allerlei goudkleurige ruiten en lijnen. Het palette glimt je tegemoet! Mooi! Laten we nu naar de binnenkant gaan kijken.

thumb_IMG_4646_1024

Dit zijn de kleuren. Er zitten drie matte tinten in het palette en verder is het vooral heel veel glim!
Er zitten geen parabenen, minerale oliën  en parfum in dit oogschaduw palette. Dat is goed nieuws voor mensen die daar niet zo goed tegen kunnen.

thumb_IMG_4655_1024

bitter start (matt) – sweeter end – warm notes – subtle blend – beans are white (matt)

thumb_IMG_4659_1024

pure canache – substitute for love – freshly toasted (matt) – infusion – delicate acidity

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn de oogschaduws allemaal heel erg goed gepigmenteerd. Ik ben vooral benieuwd naar de kleuren warm notes en pure panache. Dat lijken mij mooie kleuren om een opvallende look mee te maken.

thumb_IMG_4674_1024

Ik heb ook een look gemaakt met het palette. Ik vind het alleen nog wel erg moeilijk om de kleuren goed over te laten komen op de foto. Daar moet ik echt nog mee oefenen. Nu lijkt het helaas een beetje alsof ik maar twee kleuren heb gebruikt tijdens het maken van deze look, maar dat is niet het geval. Deels komt dat dus door mijn fotografiekunsten, maar eenmaal op het oog lijken sommige kleuren ook wat in elkaar over te lopen.

thumb_IMG_4715_1024

Ik vind het een mooi palette, maar moet er wel nog een beetje mee oefenen. Ook denk ik dat ik meer ‘ out of the box’ moet denken met het combineren van de kleuren. Ga ik mee aan de slag! Ik mis alleen wel echt een highlighter in het palette. Dat is jammer. Verder zijn het prachtige kleuren waar je mooie, warme looks mee kunt maken.

Het Cocoa Blend palette kost €21,80 en is verkrijgbaar via de webshop van Zoeva.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen:

Miss Maaike