Zoeva luxe cream Lipstick

Een poosje geleden was ik even op de website van Zoeva aan het rondneuzen, zoals ik dat wel vaker doe. Je herkent het vast wel. Lekker je mandje volgooien met alles wat je wel zou willen hebben en vervolgens weer op het rode kruisje drukken, om wat voor reden dan ook. Maar de laatste keer heb ik niet op het rode kruisje gedrukt en heb ik een aantal leuke producten besteld waar ik erg benieuwd naar was. Zo ook twee lipsticks uit het Zoeva Luxe Cream Lipstick assortiment. In dit artikel vertel ik je wat ik er van vind!

De lipsticks zijn vegan en parabenen vrij. Dat is al een groot pluspunt voor veel meiden. Verder zegt Zoeva dat de lipsticks barsten van het pigment en lang blijven zitten. De lipsticks hebben een romige en felle finish die ervoor zorgt dat je lipstick goed opvalt. Nou klinkt allemaal goed!

Ik heb twee kleurtjes uitgezocht, namelijk een felroze en een wijnrode kleur. Roze omdat je er daar naar mijn mening nou eenmaal nooit genoeg van kunt hebben en een wijnrode omdat ik er daar juist nog geen van heb. Soms moet je een beetje uit je comfort zone.

IMG_2736_1024

De lipsticks zitten in een prachtig grijze metallic huls met in witte letters Zoeva erop. Heel mooi. Verder is de binnenkant van de huls mat grijs en staan er de 3 bekende Zoeva woorden op: color. love. makeup. Er zit een soort magneet in de huls, waardoor de dop er zo op schiet als je de lipstick weer dichtdoet. Dat allemaal bij elkaar geeft mij echt het gevoel dat ik een luxe product in handen heb, terwijl het prijsje prima is.

IMG_2763_1024

We beginnen met de felroze. Zoeva omschrijft het zelf als een felle fuchsia. Pop Stitch “Fun and Flirty.”

IMG_2840_1024

De swatch ziet er al goed uit. Romig en goed gepigmenteerd.

IMG_2811_1024

Van dichtbij. Doordat het een romige lipstick is zie je helemaal geen velletjes. Verder dekt de lipstick ook goed.

IMG_2786_1024

En dan nog een keer maar dan full-face. Mooie kleur toch!?

IMG_2760_1024

Dan de wijnrode kleur. Voor mij toch een beetje spannend. Zou het wat zijn? Cross My Heart “Put the Cherry on Top.”

IMG_2846_1024

Ook deze swatch ziet er goed uit.

IMG_2814_1024

Van dichtbij. Ook geen velletjes en een goede dekking.

IMG_2835_1024

En dan full-face. Heftig hoor! Ik moet er even aan wennen, maar ik vind het wel mooi!

IMG_2742_1024

Nou ik kan niet anders zeggen dan dat het prachtige lipsticks zijn. Ze zijn heerlijk romig en dekken goed. Ondanks de romigheid blijven de lipsticks wel goed zitten. Wat drinken en een lunch overleven ze makkelijk. Het lijkt dan ook wel alsof de lipsticks na een half uurtje dragen iets matter/droger worden, waardoor ze wat beter hechten. Ik ben enthousiast en ook wel benieuwd geworden naar nog andere kleurtjes. Ik vrees dan ook dat ik de volgende keer tijdens het rondneuzen weer niet op het rode kruisje zal drukken.

De lipsticks kosten €10,50 per stuk en zijn te bestellen via de website van Zoeva.

Wil je niks missen? Dan ben ik ook te volgen via:

Instagram
Facebook
Twitter
Snapchat

Liefs,

Maaike –x-

Ook leuk om te lezen: